Terawatt – Globalno usvajanje LED tehnologijom Blockchain tehnologije

Ja kažem dobar dan svim mojim prijateljima na ovoj platformi. Ja vam donosim radost iz stabilne TERAWATT, profitabilnog projekta. Znaš me, jer bolje razumem šta je projekat.

Šta je Terawatt? i kako to funkcioniše? Evo kratkog pregleda o tome.

U 2015. godini, elektroenergetski sektor je bio najveći izvor emisija gasova staklene bašte u Sjedinjenim Državama, čineći oko 29 procenata ukupnih SAD-a. Emisije gasova sa efektom staklene bašte iz električne energije su porasle za oko 4 procenta od 1990. godine, s povećanjem potražnje za električnom energijom i očuvanjem fosilnih goriva kao dominantnog izvora za proizvodnju. Nudimo svetu jedinstveno rešenje. Dioda emitovanja svetlosti – To je decentralizovana autonomna organizacija (DAO) koja će biti finansirana i iskorišćena od velikih komunalnih preduzeća i potrošača energije širom sveta, a mi ćemo predstaviti svet.

TERAWATT, na mreži na https://terawattled.com/, je pokretanje obnovljivih izvora zasnovanih na blokovima koji se fokusira na monetizaciju i pokretanje globalnog L.E.D. usvajanje. Da bi to uradio, Terawat će stvoriti decentraliziranu autonomnu grupu (DAO) i privatnu valutu zasnovanu na deferacionoj osnovi, koja će se koristiti za globalna plaćanja.

Za one koji još nisu upoznati sa Decentralizovanom autonomnom grupom (DAO), DAO je organizacija koja je dizajnirana da bude automatizovana i decentralizovana. Delovao je kao oblik fonda rizičnog kapitala, na osnovu otvorenog koda i bez tipične strukture upravljanja ili odbora direktora. Da bi bila u potpunosti decentralizovana, DAO je bio nepovezan sa bilo kojom nacionalnom državom, iako je koristio ethereum mrežu.

Ideja o takvom modelu upravljanja kružila se u zajednici kriptokutnosti otkako je bitkoin uspeo da se oslobodi posrednika u finansijskim transakcijama. Slično tome, osnovna ideja DAO-a je uspostavljanje kompanije ili organizacije koja može u potpunosti funkcionisati bez hijerarhijskog upravljanja.

DAO koristi Ethereum pametni ugovor kako bi finansirao kako plaća ljude za posao koji rade. Kao i tradicionalna kompanija, DAO je stvoren za profit.

U Terawattu, DAO će djelovati kao decentralizovani svetski fond osiguranja osiguranja kako bi se obezbedilo da Komunalna preduzeća u svakom trenutku imaju ulazak u finansiranje subvencioniranja L.E.D. bruto prodaju u svoje perspektive. Ovaj DAO će biti finansiran i iskorišćen od strane LED prodavača, komunalnih kompanija, vlasnika token-a, biznisa i kupaca energije na globalnom nivou.

Terawatt projekat će biti implementiran na Ethereum tehnologiji. Teravat će manipulisati pametnim ugovorima sa blokadom. Teravatovi algoritmi će potvrditi da je potrošač zapravo kupio sijalice od odgovarajućeg prodavca i dodao transakciju blok-bini. Pametni ugovori će izvršiti i upravljati čitavim procesom.

Naša misija

Ovo je zbog našeg kontinuiranog algoritma za spaljivanje kovanica. Teravat će automatski koristiti 50-75% profita kompanije od provizije za ulaz / izlaz DAO-a, provizije za profit (na primjer, razmjenu), provizije za vremenski raspored, naknade za čuvanje podataka o porezima na ugljeniku, ugljenikove kredite, pa čak i od LED Prodaja Komisije za oduzimanje i snimanje (LED) tokena. Ovo je slično BNB tokenu, ali one spaljuju svake četvrtine, mi ćemo sagoreti 24 sata dnevno.

Komunalni i drugi poslovni subjekti žele da prihvate naše tokove plaćanja, jer je naš nivo deflacije mnogo veći od svih FIAT valuta, a većina, ako ne i svih, kriptokonvencionalnih / tokensnih, kao i više privatnih i sigurnih sa zk-snarkovima i masternodama kada oni su dostupni. Štaviše, što više tokensa treba da uđu u DAO fond, to je više glasova, profita i nagrada koje mogu dobiti. Ovo će još više povećati žeton zbog mrežnog efekta. (Zakon Metcalfa)

Osvjetljenje problema / rješenje

Neefikasne sijalice stvaraju i nepotrebne emisije gasova sa efektom staklene bašte koje doprinose klimatskim promenama i nepotrebno pretjerane račune za električnu energiju za ljude i vlade. Terawatt će pomoći u rešavanju ovog problema

LED za usvajanje

LED rešenja nikada nisu bila pristupačnija ili pristupačnija od sada. Sa nekoliko programa popusta i podsticaja, više gradova prelazi u ulicno osvetljenje. A zašto ne? Kao što svi znamo, LED diode su energetski efikasne i izdržljive, što znači velike uštede energije, kao i smanjene troškove održavanja. Ali šta je sa drugim prednostima? Na primer smanjenje kriminala, sigurnije oblasti i sveobuhvatno poboljšanje? To su sve prednosti koje LED ulično osvetljenje može ponuditi u poređenju sa narandžastim sjajem visokog pritiska uličnog osvetljenja (HPS), koji i dalje osvetljava većinu naših ulica i naselja.

Zašto nam treba lanac?

Stvoriti nepromenjenu decentralizovanu, sigurnu, privatnu (zk-SNARKS) valutnu valutu sa korisničkim funkcijama
Potrebni su složeni intelektualni ugovori za upravljanje DAO-om
Potrebna nam je transparentnost, nepromenljivost, decentralizacija i verifikacija svih transakcija izvršenih na platformi
Izuzetno precizna automatizacija procesa
Pogodno je raditi sa drugim kriptresorima u sve više digitalnom svetu. Integracija sa drugim projektima na lancu blokova (praćenje proizvoda, verifikacija, proširenje ekosistema, itd.)
Pouzdanost i tolerancija greške

Pored toga, u budućnosti, Terawatt takođe ima za cilj da to uradi za GAS, a SOLAR i WIND, električna vozila itd. LED je samo početak titana Terawatt. LED će biti dokaz koncepta, a onda će snežna kugla odatle u ove druge sektore.

Terawatt token (LED) je sagrađen na blokare Ethereum i usklađen je sa standardom ERC-20. Sa totalnom snabdevanjem tokena – 100.000.000 LED. Snabdevanje LED dioda će se brzo smanjivati pomoću algoritma za sagorevanje kovanog novca. Teravat će koristiti 50-75% profita kompanije koje se zarađuje za otkup i spaljivanje (LED) ICO Tokens.

Opis žetona

Naš projekat će Ethereum koristiti za izdavanje i stvaranje tokena uglavnom zato što ima osnovnu osnovu za koju će naše tehnologije implementirati. Teravat će manipulirati blok ugovora. Naš token će biti standardni ERC20 marker sa određenim specifičnostima. Naši algoritmi će potvrditi da je potrošač zapravo kupio sijalice od odgovarajućeg proizvođača i dodao transakciju u lanac blokova. Pametni ugovori će izvršiti i upravljati čitavim procesom.

Karakteristike

Informacije o tokenu

LED indikator
Platforma Ethereum
Tip ERC20

Cijena PreICO ** 1 LED = 0,30 USD **
Cena u ICO 1 LED = 0.40 USD

Informacije o investicijama

Minimalna investicija 0,2 ETH
Usvajanje ETH
Raspodela u ICO 65%

Meki pokrivač 500.000 dolara
Tvrdi poklopac $ 13,500,000

Plan puta
Projekat Uspostaviti 2017, Sakupljena bela papira, Patent Filed

Decembar 2017. Tim Building – stiče CTO, COO i savjetnika

Januar 2018. Bela knjiga / veb lokacija, dati brend, registrovana na KICKICO

Februar 2018. Razvijene su sadašnje zgrade, sajtovi za pretvaranje žetona

Jun 2018 Lična prodaja, više razvoja i marketinga

Juli 2018. PreICO, razvoj DAO

Avgust 2018 ICO, lansiranje žetona, novčanik, primjenjuje se za razmjenu

Oktobar 2018 DAO testnet, Mobile Wallet, Traženje partnerstva

Decembar 2018 DAO online mainnet, najava Masternode

Februar 2019 Objavljen potpuno funkcionalan korisnički interfejs, popravke na Mainnetu

April 2019 Devcon, dobi više partnerstva

Maj 2019 Verifikacija prihvatanja poreza / podsticaja / razvoja LED žetona

Juli 2019. Proširenje ekosistema Terawatt LED

Tim

U zaključku, ovaj projekat je sertifikovan da bude profitabilan i profitabilan, pa napravite seno dok sunce sija. Uđite u to i zahvalite mi kasnije.
Za više informacija
Telegram: https: // t .me / TeraWattICO
Autor: erikay
Link na Bitcointalk profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1992165
Efirium tašna adresa: 0xB177748A8E128157a9f54cc562Ff580E24524B78

Leave a comment