CryptoSouk vašu kapiju do Crypto World

Ja kažem dobar dan svim mojim prijateljima na ovoj platformi. Donosim vam radost iz stabilnog CRYPTO SOUK-a, ekonomičnog projekta. Znaš me, jer bolje razumem šta je projekat.Pratite ovaj projekat i hvala kasnije.

O CryptoSouk
Naša vizija je stvoriti razmjenu digitalne imovine nove generacije za trgovce bilo kojeg nivoa vještina kako bi osigurali dostupnost digitalne valute za sve. Trudimo se da proširimo iskustvo trgovanja naših kupaca sa brzim izvršavanjem trgovine, poštenim cenama, uslugom klijenta svetske klase, beskrajnim unapređenjem i beskrajnom kreativnošću.

ZAŠTO CRYPTOSOUK?
Pouzdanost kombinovana sa bogatim nizom karakteristika

*Uživajte u najboljoj razmjeni digitalnih sredstava koja se fokusira na potrebe početnih trgovaca, profesionalnih trgovaca i stručnjaka za digitalnu valutu. Posvećeni smo tome što je digitalna valuta trgovanje dostupna, brza i potpuno sigurna.
*Native Charting
*Poduzeće koje odgovara motorima sa mogućnošću izvršenja od 1 milijuna transakcija u sekundi
*Napredni API-ji za pristup ili obezbeđivanje likvidnosti za druge
*20+ opcije narudžbe, uključujući ali ne ograničavajući se na; FILL ili KILL, IOC, STOP, LIMIT.
*Višestruke mogućnosti integracije za KYC / AML, Banking / PSP
*Institutional Grade Security kombinuje sisteme zasnovane na pravilima hladnog / toplog / vrelog novca
*Interoperabilnost sa tradicionalnom i DLT infrastrukturom

Najveća digitalna ili Fiatova valuta
Nudimo sve glavne digitalne i valutne parove koje volite da trgujete.
Naručilac
Naša moćna ažuriranja u realnom vremenu se ažuriraju u realnom vremenu i prikazuju porudžbine za kupovinu i prodaju uz računanje za direktno proračunavanje, tako da uvek možete blokirati najmanja širenja i dobiti najbolju ponudu. Naš sistem porudžbina takođe automatski izračunava proviziju i uključuje ih u cijenu naloga, tako da uvek znate da ono što vidite je ono što plaćate. Za veća porudžbina, nudimo mogućnost prijavljivanja blok transakcija kako bi se osiguralo da se tržište neće pomeriti protiv vas pre nego što se porudžbina popuni. Dostupne vrste naloga za redovne i blok transakcije uključuju tržište, ograničenje, zaustavljanje i šest drugih.
Praćenje trgovine
Da bismo vam pomogli da pratite svoje profesije i tehničku istoriju, naša platforma uključuje integrisanu mogućnost da sačuvate trenutni prikaz grafikona u jpeg-u. Takođe nudimo alat za merenje prilagođenih oblasti kako bismo pronašli trajanje, procentualne promene i promenu cene koje vam ne treba ručno rukovati. Konačno, korisnicima nudimo mogućnost kreiranja nekoliko prilagodljivih izvještaja, uključujući trgovačke aktivnosti, transakcijske aktivnosti i aktivnosti trezora, te sačuvati ove izvještaje u CSV formatu kako bi olakšali praćenje povrataka. Platforma za razmenu je sagrađena od strane starijih programera i stručnjaka za šifrovanje kako bi naglasili višak, tačnost i brzinu. Naša platforma je izgrađena na osnovu ugrađene baze podataka StreamDB i obuhvata proveru grešaka i ciljanje nekoliko zapremina. Takođe kopiramo i arhiviraju sve podatke u realnom vremenu, tako da su vaše transakcije i korisnički podaci uvek bezbedni.
TEKUĆA DISTRIBUCIJA

Pre-Prodaja $ 0,375
Popust 25%
Meki poklopac – 1 milion dolara
Datum početka – 9. jula 2018
Trajanje – 30 dana
Početna prodaja $ 0.5
Hard Cap – 11 miliona dolara
Datum lansiranja je 22. avgust 2018.
Trajanje – 30 dana
PUTNI MAP

U zaključku, ovaj projekat je sertifikovan da bude profitabilan i profitabilan, pa napravite seno dok sunce sija. Uđite u to i zahvalite mi kasnije.

Za više informacija i učešća u društvenim mrežama CRYPTOSOUK, pratite sljedeće izvore:
Web stranica: https://cryptosouk.io/ico
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4515317
Tehnička dokumentacija: https://cryptosouk.io/pdf/whitepaper_v2.pdf
Twitter: https://twitter.com/CryptoSouk
Facebook: http://fb.me/CryptoSouk.io
Srednje: https://medium.com/@cryptosouk
Telegram: https://t.me/cryptosouk_community_ru
Reddit: https://www.reddit.com/r/CryptoSouk/

Autor: erikay
Link na Bitcointalk profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1992165
Efirium tašna adresa: 0xB177748A8E128157a9f54cc562Ff580E24524B78

Leave a comment